اخبار و مطالب ایالات متحده
عضویت
images/iacf9.jpg_(1) (3).jpg




در زیر به متداول ترین پرسشها در مورد قانون ممنوعیت سفر شماره 3 پرزیدنت ترامپ پاسخ می دهیم. لطفا عنایت بفرمایید که این قانون به صورت کلی ارائه شده و بسیاری از ابعاد و جزییات آن به مرور روشن خواهد شد. پاسخهای مربوطه تا حدود زیادی استخراجی از حکم اعلام شده توسط کاخ سفید و تاحدودی نیز استنباط وکلای مهاجرت به امریکا می باشد



- من 10 سال پیش از طریق خواهر/ برادرم، برای اقامت اپلای کردم الان نوبتم شده، آیا باطل میشه؟
اگر تا 18 اکتبر به مصاحبه دعوت بشید مشکلی نخواهید داشت و گرنه فعلا اجازه ورود به امریکا را نخواهید داشت. هرچند اگر در آینده این قانون برداشته بشه، نوبت شما محفوظ خواهد ماند

- آیا وقت سفارت های بعد از 18 اکتبر رو باید کنسل کرد؟
نخیر شما تا زمانی که خود سفارت مصاحبه شما را کنسل نکند بهتر است تغییری در آن ایجاد نکنید

- آیا ویزای F2 صادر نخواهد شد؟
در قانون جدید از یک ویزای کلی به نام F به صورت استثنا یاد شده، و هنوز وضعیت همسر فردی که ویزای F دارد روشن نشده است. به نظر می رسد با توجه به اعلام کلی این نوع ویزا، زیرگروههای آن نیز شامل استثنا قرار بگیرند

- ویزای من تایید شده است ولی ویزای همسرم هنوز در حال کلیرنس است، آیا مشکلی به وجود خواهد آمد؟
ویزای شما معتبر است ولی ویزای همسر شما اگر تا 18 اکتبر کلیر نشود به مشکل خواهد خورد

- من ساکن امریکا هستم و 3 سال است که برای همسرم اقدام کرده ام و منتظر وقت مصاحبه هستیم، تکلیف ما چه خواهد شد
جواب این سوال در حقیقت جواب بسیاری از سوالات تکراری است. شما چه یک ماه، چه دوسال و چه صد سال پیش برای همسر، پدر، مادر، خواهر، برادر، دوست، آشنا یا هرکس دیگری درخواست داده باشید، اگر تا 18 اکتبر برای مصاحبه دعوت کنند که هیچ، اگر نکنند، طبق قانون جدید اجازه ورود به آمریکا به این افراد داده نخواهد شد. اینکه بعدا در قانون استثنا یا نرمشی قائل شوند هنوز اعلام نشده است ولی گمان نمی رود افراد آقای ترامپ بخواهند تغییری در این قانون بدهند مگر اینکه مجددا دستگاه قضا حکمش را بشکند

- آیا اجازه ورود به فامیل درجه یک فرد سیتیزن آمریکا داده نخواهد شد؟
در این قانون استثنایی برای فامیل درجه یک شهروندان آمریکا مانند پدر و مادر یا فرزندان آنها توضیح داده نشده است ولی به نظر می رسد این حکم از نظر قانونی نمی تواند فامیل درجه یک شهروندان امریکا همانند همسر و فرزندان را شامل شود. در مورد پدر و مادر شهروندان امریکا فعلا نمی توانیم توضیحی بدهیم

- من شهروند اروپا هستم من هم اجازه ورود نخواهم داشت؟
اگر شما علاوه بر پاسپورت ایرانی، پاسپورت کانادا، اروپا، استرالیا و سایر کشورها را داشته باشید دوتابعیتی شناخته می شوید و این قانون شامل شما نخواهد شد

- من یکسال هست که با ویزای ازدواج وارد آمریکا شدم ولی هنوز نتونستم اقامت بگیرم آیا پروسه من به مشکل خواهد خورد؟
طبق چیزی که اعلام شده این قانون فقط متقاضیان خارج از خاک آمریکا را شامل خواهد بود

- من در امریکا دانشجو هستم/ یا کار می کنم، می خواهم برای اقامت از طریق شغلم یا از طریق ویزای نخبگان اقدام کنم آیا مشکلی برای من به وجود خواهد آمد؟
این قانون فعلا افراد داخل امریکا را شامل نمی شود

- ویزای ما صادر شده ولی هنوز وارد پاسپورت نشده، مشکلی خواهد بود؟
نخیر

- من ویزای دانشجویی سینگل دارم، یعنی اگه خارج بشم می تونم دوباره ویزای دانشجویی بگیرم بیام؟
از نظر این قانون شما مشکلی ندارید ولی از نظر وکلای مهاجرت این کار توصیه نمیشه

- من کارت اقامت دائم کانادا را دارم، آیا این قانون شامل من هم خواهد شد؟
بله، فقط در صورتی که سیتیزن کانادا باشید این قانون شامل نمی شه

- من گرین کارت دارم، اگه برم ایران برای برگشت به مشکل می خورم؟
نخیر

- گرین کارت من موقت است آیا برای تبدیل آن به دائم به مشکلی برخواهم خورد؟
این موضوع در قانون جدید روشن نشده است، لطفا منتظر اعلام جزییات باشید

- ویزای من تایید شده ولی من برای ماه دسامبر بلیط دارم، آیا باید تا 18 اکتبر وارد امریکا شوم؟
خیر، تا زمانی که ویزای شما معتبر است می توانید وارد امریکا شوید حتی بعد ای این تاریخ

- من در ترکیه/داخل امریکا منتظر تایید پناهندگی هستم آیا کار من به مشکل خواهد خورد؟
این قانون شامل پناهندگان نمی شود ولی دفتر آقای ترامپ اعلام کرده است که قانون جدیدی در مورد پناهندگان تا چند روز آینده اعلام خواهد شد که شامل هردو گروه داخل و خارج از آمریکا خواهد بود

- ویزای کار، تحصیل، توریستی من داره تموم میشه می تونم تمدیدش کنم؟
اگر برای تمدید لازم باشه از آمریکا خارج بشید این قانون شامل شما خواهد شد و اجازه ورود نخواهید داشت. برای افرادی که می توانند در داخل امریکا ویزای خودشون رو تمدید کنند این قانون چیزی را توضیح نداده است

- آیا این قانون مثل قانون قبلی بازه زمانی دارد؟
نخیر، تا زمانی که خواسته های دولت امریکا برای شفاف سازی هویت متقاضیان ویزا از طرف کشورهای مربوطه شان تامین نشود، این قانون پابرجا خواهد بود

- آیا امکان لغو این قانون مثل حکمهای قبلی وجود دارد؟
حکمهای قبلی بیشتر به این دلیل لغو شد که از آن به عنوان تبعیظی علیه مسلمانان تعبیر شد ولی به نظر می رسد آقای ترامپ با اضافه کردن کشورهای چاد، کره شمالی و ونزوئلا به لیست خواسته است که جلوی این اتهام ها را از الان بگیرد

- من گرین کارت دارم و حدود 14 ماه خارج امریکا بوده ام، آیا می توانم با همان گرین کارت وارد امریکا شوم؟
سوال شما به این بحث مربوط نمی شود

- من می توانم بعد از 18 اکتبر از امریکا ویزای ترانزیت بگیرم؟
لطفا عنایت بفرمایید، وقتی قانونی میگه فقط ویزای دانشجویی صادر خواهد شد، یعنی تمام ویزاهای دیگه اعم از توریستی، درمانی، ترانزیت، بیزنس، و ویزاهای مهاجرتی مانند شغلی، سرمایه گذاری و غیره صادر نخواهد شد

- من از طریق، هایاس، سازمان ملل، سازمان فائو، سازمان حقوق بشر، اتحادیه اروپا و غیره اقدام کردم آیا شامل خواهد شد؟
این قانون به اینکه شما از کجا اقدام کردید کاری نداره، مادامی که شما تا تاریخ 18 اکتبر ویزای معتبر به دستتان نرسد، شما شامل این قانون خواهید بود




تهیه و تنظیم
سازمان ایرانیان مقیم امریکا


نوشتن دیدگاه

در صورت ارسال نظرهای توهین آمیز یا نژاد پرستانه، حساب کاربری مسدود خواهد شد

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

 

 

 
 
سازمان فرهنگی - اجتماعی
ایرانیان مقیم امریکا

 
سازمان فرهنگی اجتماعی ایرانیان مقیم امریکا یک کمپانی خصوصی ولی وابسته به قوانین ایالات متحده می باشد که در زمینه ارائه خدمات شهروندی به ایرانیان مقیم در امریکا فعالیت می کند.  کاربران محترم می توانند در مورد سوالات و مشکلات خود در خصوص زندگی، کار، تحصیل و مهاجرت به امریکا با ما تماس بگیرند.
خدمات سازمان، شامل خدمات وکالتی برای مهاجران، خدمات دانشگاهی برای دانشجویان و خدمات مختلف دیگر برای کار و زندگی در امریکا می باشد.

ایمیل:  [email protected]
تلفن: 9292603377
پیغام مستقیم به مسنجر: (اینجا کلیک کنید)