اخبار و مطالب ایالات متحده
عضویت
images/iacf9.jpg_(1) (3).jpg




در زیر به متداول ترین پرسشها در مورد قانون ممنوعیت سفر شماره 3 پرزیدنت ترامپ پاسخ می دهیم. لطفا عنایت بفرمایید که این قانون به صورت کلی ارائه شده و بسیاری از ابعاد و جزییات آن به مرور روشن خواهد شد. پاسخهای مربوطه تا حدود زیادی استخراجی از حکم اعلام شده توسط کاخ سفید و تاحدودی نیز استنباط وکلای مهاجرت به امریکا می باشد



- من 10 سال پیش از طریق خواهر/ برادرم، برای اقامت اپلای کردم الان نوبتم شده، آیا باطل میشه؟
اگر تا 18 اکتبر به مصاحبه دعوت بشید مشکلی نخواهید داشت و گرنه فعلا اجازه ورود به امریکا را نخواهید داشت. هرچند اگر در آینده این قانون برداشته بشه، نوبت شما محفوظ خواهد ماند

- آیا وقت سفارت های بعد از 18 اکتبر رو باید کنسل کرد؟
نخیر شما تا زمانی که خود سفارت مصاحبه شما را کنسل نکند بهتر است تغییری در آن ایجاد نکنید

- آیا ویزای F2 صادر نخواهد شد؟
در قانون جدید از یک ویزای کلی به نام F به صورت استثنا یاد شده، و هنوز وضعیت همسر فردی که ویزای F دارد روشن نشده است. به نظر می رسد با توجه به اعلام کلی این نوع ویزا، زیرگروههای آن نیز شامل استثنا قرار بگیرند

- ویزای من تایید شده است ولی ویزای همسرم هنوز در حال کلیرنس است، آیا مشکلی به وجود خواهد آمد؟
ویزای شما معتبر است ولی ویزای همسر شما اگر تا 18 اکتبر کلیر نشود به مشکل خواهد خورد

- من ساکن امریکا هستم و 3 سال است که برای همسرم اقدام کرده ام و منتظر وقت مصاحبه هستیم، تکلیف ما چه خواهد شد
جواب این سوال در حقیقت جواب بسیاری از سوالات تکراری است. شما چه یک ماه، چه دوسال و چه صد سال پیش برای همسر، پدر، مادر، خواهر، برادر، دوست، آشنا یا هرکس دیگری درخواست داده باشید، اگر تا 18 اکتبر برای مصاحبه دعوت کنند که هیچ، اگر نکنند، طبق قانون جدید اجازه ورود به آمریکا به این افراد داده نخواهد شد. اینکه بعدا در قانون استثنا یا نرمشی قائل شوند هنوز اعلام نشده است ولی گمان نمی رود افراد آقای ترامپ بخواهند تغییری در این قانون بدهند مگر اینکه مجددا دستگاه قضا حکمش را بشکند

- آیا اجازه ورود به فامیل درجه یک فرد سیتیزن آمریکا داده نخواهد شد؟
در این قانون استثنایی برای فامیل درجه یک شهروندان آمریکا مانند پدر و مادر یا فرزندان آنها توضیح داده نشده است ولی به نظر می رسد این حکم از نظر قانونی نمی تواند فامیل درجه یک شهروندان امریکا همانند همسر و فرزندان را شامل شود. در مورد پدر و مادر شهروندان امریکا فعلا نمی توانیم توضیحی بدهیم

- من شهروند اروپا هستم من هم اجازه ورود نخواهم داشت؟
اگر شما علاوه بر پاسپورت ایرانی، پاسپورت کانادا، اروپا، استرالیا و سایر کشورها را داشته باشید دوتابعیتی شناخته می شوید و این قانون شامل شما نخواهد شد

- من یکسال هست که با ویزای ازدواج وارد آمریکا شدم ولی هنوز نتونستم اقامت بگیرم آیا پروسه من به مشکل خواهد خورد؟
طبق چیزی که اعلام شده این قانون فقط متقاضیان خارج از خاک آمریکا را شامل خواهد بود

- من در امریکا دانشجو هستم/ یا کار می کنم، می خواهم برای اقامت از طریق شغلم یا از طریق ویزای نخبگان اقدام کنم آیا مشکلی برای من به وجود خواهد آمد؟
این قانون فعلا افراد داخل امریکا را شامل نمی شود

- ویزای ما صادر شده ولی هنوز وارد پاسپورت نشده، مشکلی خواهد بود؟
نخیر

- من ویزای دانشجویی سینگل دارم، یعنی اگه خارج بشم می تونم دوباره ویزای دانشجویی بگیرم بیام؟
از نظر این قانون شما مشکلی ندارید ولی از نظر وکلای مهاجرت این کار توصیه نمیشه

- من کارت اقامت دائم کانادا را دارم، آیا این قانون شامل من هم خواهد شد؟
بله، فقط در صورتی که سیتیزن کانادا باشید این قانون شامل نمی شه

- من گرین کارت دارم، اگه برم ایران برای برگشت به مشکل می خورم؟
نخیر

- گرین کارت من موقت است آیا برای تبدیل آن به دائم به مشکلی برخواهم خورد؟
این موضوع در قانون جدید روشن نشده است، لطفا منتظر اعلام جزییات باشید

- ویزای من تایید شده ولی من برای ماه دسامبر بلیط دارم، آیا باید تا 18 اکتبر وارد امریکا شوم؟
خیر، تا زمانی که ویزای شما معتبر است می توانید وارد امریکا شوید حتی بعد ای این تاریخ

- من در ترکیه/داخل امریکا منتظر تایید پناهندگی هستم آیا کار من به مشکل خواهد خورد؟
این قانون شامل پناهندگان نمی شود ولی دفتر آقای ترامپ اعلام کرده است که قانون جدیدی در مورد پناهندگان تا چند روز آینده اعلام خواهد شد که شامل هردو گروه داخل و خارج از آمریکا خواهد بود

- ویزای کار، تحصیل، توریستی من داره تموم میشه می تونم تمدیدش کنم؟
اگر برای تمدید لازم باشه از آمریکا خارج بشید این قانون شامل شما خواهد شد و اجازه ورود نخواهید داشت. برای افرادی که می توانند در داخل امریکا ویزای خودشون رو تمدید کنند این قانون چیزی را توضیح نداده است

- آیا این قانون مثل قانون قبلی بازه زمانی دارد؟
نخیر، تا زمانی که خواسته های دولت امریکا برای شفاف سازی هویت متقاضیان ویزا از طرف کشورهای مربوطه شان تامین نشود، این قانون پابرجا خواهد بود

- آیا امکان لغو این قانون مثل حکمهای قبلی وجود دارد؟
حکمهای قبلی بیشتر به این دلیل لغو شد که از آن به عنوان تبعیظی علیه مسلمانان تعبیر شد ولی به نظر می رسد آقای ترامپ با اضافه کردن کشورهای چاد، کره شمالی و ونزوئلا به لیست خواسته است که جلوی این اتهام ها را از الان بگیرد

- من گرین کارت دارم و حدود 14 ماه خارج امریکا بوده ام، آیا می توانم با همان گرین کارت وارد امریکا شوم؟
سوال شما به این بحث مربوط نمی شود

- من می توانم بعد از 18 اکتبر از امریکا ویزای ترانزیت بگیرم؟
لطفا عنایت بفرمایید، وقتی قانونی میگه فقط ویزای دانشجویی صادر خواهد شد، یعنی تمام ویزاهای دیگه اعم از توریستی، درمانی، ترانزیت، بیزنس، و ویزاهای مهاجرتی مانند شغلی، سرمایه گذاری و غیره صادر نخواهد شد

- من از طریق، هایاس، سازمان ملل، سازمان فائو، سازمان حقوق بشر، اتحادیه اروپا و غیره اقدام کردم آیا شامل خواهد شد؟
این قانون به اینکه شما از کجا اقدام کردید کاری نداره، مادامی که شما تا تاریخ 18 اکتبر ویزای معتبر به دستتان نرسد، شما شامل این قانون خواهید بود




تهیه و تنظیم
سازمان ایرانیان مقیم امریکا





پرزیدنت ترامپ در حال ارائه طرحی به سنای آمریکاست که تحولی بزرگ را در مهاجرت قانونی به آمریکا در پی خواهد داشت
این طرح، در نظر دارد، مهاجرت قانونی اعضای خانواده افراد مقیم در آمریکا را محدود کند و برنامه لاتاری گرین کارت را حذف کند. در گزارش سی ان ان، اشاره شده است که بیشتر هدف پرزیدنت ترامپ حذف مهاجرانی است که بدون مهارت خاصی وارد امریکا می شوند و حضور آنها سودی برای کشور ندارد.
پرزیدنت ترامپ در نظر دارد سیستمی را طراحی کند که مهاجران در صورت داشتن مهارت های لازم با به دست آوردن امتیاز لازم بتوانند وارد آمریکا شوند. یعنی ورود به آمریکا فقط در صورتی که فرد شایسته آن باشد امکان پذیر شود نه به صورت قرعه کشی. گمان زده می شود، از شرطهای ورود به آمریکا دانش کافی از زبان انگلیسی و داشتن مدرک تحصیلی معینی باشد.
از سوی دیگر، این طرح علاوه بر اینکه به نظر می رسد حتی اعضای درجه یک خانواده، شامل همسر و فرزندان افراد مقیم در آمریکا را نیز در برخواهد بگیرد، در نظر دارد تا برنامه لاتاری گرین کارت آمریکا را حذف و با سیستم جدید گزینشی آمریکا جایگزین سازد.
در یکی دیگر از بندهای این طرح، مهاجران، تا 5 سال نخواهند توانست از خدمات رفاه اجتماعی ایالات متحده برخوردار شوند

سناتورها، کاتن از آرکانزا و پردو از جورجیا تهیه کننده پیش نویس اولیه این طرح هستند اعلام کردند با توجه به ترکیب جمهوری خواه سنا، این طرح به احتمال زیاد به تصویب خواهد رسید. این طرح که به قانون RAISE نامیده شده است، در نظر دارد تا تعداد مهاجران به آمریکا را به 50% کاهش دهد

برای آگاهی از جزییات بیشتر این قانون در آینده، با صفحه فیسبوک ما در اینجا همراه باشید



Image result for us visa



پس از تصمیم رئیس‌جمهور آمریکا برای ممنوعیت موقت ورود اتباع چند کشور مسلمان از جمله ایران، مراجعه اتباع این کشورها برای سفر به آمریکا به میزان قابل توجهی کم شده و صدور ویزا برای ایرانی‌ها نیز کاهش ۵۲ درصدی داشته است.

به گزارش پایگاه خبری بریت بارت، شمار صدور ویزای غیرمهاجرتی آمریکا برای اتباع کشورهای شش کشور مسلمان پس از اجرایی شدن دستور دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا برای ممنوعیت ورود اتباع این کشورها کاهش قابل توجهی داشته است.

دونالد ترامپ در ژانویه ۲۰۱۷ چند روز پس از روی کار آمدنش دستور ممنوعیت ورود اتباع ایران، سوریه، یمن، لیبی، سومالی و سودان ممنوعیت ورود پناهجویان را به خاک آمریکا صادر کرد که با واکنش‌های زیادی از سوی جامعه بین‌الملل و آمریکایی‌ها مواجه شد.

چند دادگاه فدرال در آمریکا در پی اجرایی شدن این دستور به طور جداگانه با صدور احکامی اجرای آن را به حالت تعلیق در آورده‌اند. طبق قوانین این کشور دولت نمی‌تواند بر اساس نژاد یا مذهب مانع از ورود آن‌ها به آمریکا شود.

بر اساس این گزارش صدور ویزا برای ایرانی‌ها ۵۲ درصد کاهش داشته است و مردم این کشور برای سفر به آمریکا باید ماه‌ها در انتظار تکمیل بررسی‌های بین‌ سازمانی باشند.

ترامپ به تازگی در صفحه توییتر خود از این تصمیمش دفاع کرده و آن را برای محافظت از امنیت آمریکا لازم دانسته است.

دیوان عالی آمریکا نیز قرار است به رای دادگاه‌های فدرال که مانع از اجرای دستور مهاجرتی ترامپ شده‌اند رسیدگی کند.





پرسش و پاسخ رایج در رابطه با حکم دادگاه عالی آمریکا در رابطه با محدودیت سفر
 


همانطورکه بسیاری از افراد مطلع هستند حکم اخیر دادگاه عالی امریکا محدودیت های جدیدی را در رابطه با سفر اتباع ۶ کشور خاص اعمال کرده است. مطابق این حکم اتباع این کشورها که ایران شامل آن نیز می باشد برای سفر به آمریکا نیازمند نشان دادن یک رابطه ی اصیل با یک شخص یا اشخاص یا با یک موسسه، شرکت ویا نهاد آمریکایی می باشند. اگرچه که هنوز ابهامات بسیار زیادی در این رابطه وجود دارد اما این حکم بدین معناست که هر فردی که قصد ورود به آمریکا را دارد باید از خود سئوال کند که آیا می توانم یک رابطه ی اصیل و واقعی با شخص حقیقی یا حقوقی در آمریکا نشان دهم یا خیر؟ در حال حاضر ساده ترین مثالی که در اینمورد می توان زد شاید درخواست ویزای توریستی تنها به قصد گردش در آمریکا باشد. بعنوان مثال آقای الف می توانست قبل از اجرایی شدن این حکم به راحتی درخواست ویزای توریستی بدهد بدون اینکه نیاز داشته باشد تا رابطه ی اصیلی را با شخصی یا ارگانیزیشنی در آمریکا نشان دهد. آنچه از نص قانون بر می آید این است که توریست هایی که صرفا به قصد توریستی وارد آمریکا می شدند دیگر اجازه ی ورود نخواهند داشت چرا که مطابق قوانین جدید هیچ رابطه ایی بین این شخص و آمریکا وجود ندارد. بهرحال آنچه که مسلم است این است که باید بزودی دستورالعمل های جدید صادر شود چرا که صرف اینکه شخص فرد یا نهاد اسپانسرکننده ایی در آمریکا ندارد به این معنا نیست که او هیچ رابطه ی اصیلی با آمریکا نخواهد داشت. یک مثال خوب در این مورد دانشجویان پزشکی خواهند بود که تنها و صرفا برای نشستن در آزمون پزشکی به آمریکا می آیند در حالیکه ممکن است نه قوم و خویشی در آمریکا داشته باشند نه پیشنهاد کاری از جانب موسسات و شرکت های آمریکایی.
 
 بطور کلی برای اخذ ورود به آمریکا متقاضی باید یکی از دو رابطه ی زیر را اثبات کند:
اول: داشتن رابطه ی اصیل با یک شخص در آمریکا
مطابق رای اخیر دادگاه عالی، چنانچه شخصی قصد ورود به آمریکا را داشته باشد باید یک نوع رابطه که بعنوان یک رابطه ی اصیل و بر پایه ی حسن نیت است را اثبات کند. مثلا باید نشان دهد که یک رابطه ی خانوادگی نزدیک با شخصی در آمریکا دارد. در ادامه دادگاه اعلام کرده است که اگر فردی قصد ماندن یا ملاقات با یکی از اعضای خانواده اش را دارد همانند همسر یا مادرشوهر، این رابطه یک رابطه ی اصیل محسوب می شود. اما متاسفانه دادگاه هنوز اعلام نکرده است که این رابطه تا چه اندازه باید نزدیک باشد یا بقولی تا اقوام درجه چند را شامل می شود.  
 
دوم: داشتن یک رابطه ی اصیل با یک نهاد در آمریکا
در رابطه با نهادها یا موسسات دادگاه اعلام کرده است که رابطه باید رسمی و مستند باشد نه اینکه تنها به قصد دور زدن محدودیت های منع سفر انجام گرفته باشد. داداگاه عالی صریحا اعلام کرده است که دانشجویان و کارجویان از این قاعده مستنثنی هستند مشروط بر اینکه دارای پذیرش از دانشگاه یا پیشنهاد کار از سوی کارفرمای آمریکایی باشند. دادگاه اعلام کرده است که هر گونه رابطه ایی با افراد یا موسسات که تنها به منظور فرار از محدودیت های سفر شکل گرفته باشد بعنوان رابطه ی اصیل محسوب نمیشود.
 
 
من گرین کارد دارم آیا من نیز باید یک رابطه ی اصیل نشان دهم؟
 خیر. افراد مقیم بطور کلی از این قانون مستنثنی هستند.
 
من پناهنده هستم آیا می توانم به راحتی سفر کنم؟
 بله. این قانون به افرادی که درخواست پناهندگی چه در داخل خاک آمریکا (اسایلم) داده اند و موفق به دریافت شده اند و چه از خارج از خاک امریکا (رفیوجی) داده اند و پرونده شان مورد قبول واقع شده است و همچنین کسانی که اخراجشان از آمریکا به حالت تعلیق در آمده است، اعمال نمی شود و تمام این افراد می توانند بدون نشان دادن رابطه ی اصیل به شخص یا شرکت سفر کنند. همچنین افراد پناهنده ی خارج از خاک آمریکا (رفیوجی) که دارای رابطه ی خانوادگی نزدیک با شخصی در آمریکا می باشند اجازه ی ورود خواهند داشت ولو سقف ۵۰ هزار پناهنده پر شده باشد. این رابطه جزو رابطه ی اصیل محسوب می شود.
در عین حال پناهجویانی که مجاز به ورود به آمریکا هستند و رابطه ایی با مراکز و سازمانهای پناهندگی در داخل خاک آمریکا دارند ممکن است که این رابطه شان بعنوان یک رابطه ی اصیل محسوب شود. اما دادگاه عالی هنوز بطور خاص از مراکز پناهندگی آمریکا بعنوان موسسات مورد تایید (در قانون) نام نبرده است. در نتیجه ممکن است این افراد نتوانند براحتی رابطه ی اصیل خود را با اینگونه ارگان ها اثبات نمایند.  
 
من دارای مدارک سفر (تراول داکیومنت) هستم. آیا باید رابطه ی اصیل نشان دهم؟
 خیر. اگر دارای مدارک معتبر سفر هستید می توانید بدون اثبات رابطه ی اصیل سفر کنید. اما دقت کنید که در کل سفرکردن با مدارک سفر (ادونس پارول) تضمینی برای ورود به خاک آمریکا نیست. دولت آمریکا این حق را محفوظ دارد که از ورود اشخاصی که با مدرک Advance Parol وارد می شوند جلوگیری بنماید.
 
من میخواهم با ویزای غیر مهاجرتی تجارت/بیزنس (ویزای اچ، ال، ایی، او، پی، کیو، آر) وارد خاک آمریکا شوم. آیا مشکلی در ارتباط با اثبات این رابطه خواهم داشت؟
خیر. دادگاه صریحا اعلام کرده است که چنانچه فرد متقاضی دارای یک پیشنهاد کار رسمی از یک کارفرما باشد این رابطه یک رابطه ی اصیل محسوب خواهد شد. همچنین اگر فرد خواهان شرکت در یک کنفرانس باشد یا بخواهد بعنوان سخنران یا استاد مدعو درخواست ویزای بی بدهد، مادامیکه بتواند مدرک و ادله نشان دهد مانند دعوتنامه ی کنفرانس که یک رابطه ی اصیلی را با یک نهاد یا موسسه ایجاد کرده است برای ویزا مشکلی نخواهد داشت.
 
عموی من در ایران است و یک کیس National Interest Waiver دارد که در حال حاضر در مرحله ی ویزا می باشد. آیا این محدودیت شامل او نیز می شود؟ 
متاسفانه هنوز هیچ دستورالعمل روشنی مبنی بر اینکه  آیا این محدودیت بر افرادی که دارای ویزای مهاجرتی کاری هستند اما نیازی به کارفرما ندارند ابلاغ نشده است. هنوز به طور واضح مشخص نیست که آیا ارتباط این افراد با امریکا در حالیکه هیچگونه پیشنهاد کاری هم ندارند اصیل محسوب می شود یا خیر. در اینمورد منتظر ابلاغ راهنما در وزارت امور خارجه و امنیت مرزی هستیم.
 
من می خواهم از طریق سرمایه گذاری اقدام کنم. آیا اثبات رابطه ی اصیل برای من الزامی است؟
 این مورد نیز از مواردی است که هنوز دستورالعمل مشخصی برایش صادر نشده است. بطور کلی دو نوع روش برای سرمایه گذاری موجود است: یکی از طریق سرمایه گذاری مستقیم و دیگری از طریق سرمایه گذاری در مراکز منطقه ایی. شاید اگر قرار باشد محدودیتی در این نوع ویزا اعمال شود بیشتر سرمایه گذاری مستقیم را در بر بگیرد تا سرمایه گذاری در مراکز منطقه ایی که البته این تنها یک حدس و گمان است. در این رابطه نیز باید منتظر ارائه ی دستورالعمل از جانب اداره ی امنیت مرزی و وزارت خارجه باشیم.
 
در حال حاضر در حال اقدام برای گرین کارد از طریق نخبگان/ورزشکاران هستم. آیا دیگر نمی توانم کیسم را پیگری کنم؟
 اینکه شخصی که از طریق ای بی وان (نخبگان، هنرمندان) درخواست گرین کارد نموده و حال باید رابطه ی اصیل را نشان دهد نیز بسیار مبهم است. در حال حاضر هیچ منع صریحی در این مورد نیز صورت نگرفته است و آنچه همگان تمایل به آن دارند تفسیر مضیق قانون است. یعنی قانون جوری تفسیر شود که تا جای ممکن افراد کمتری را در بربگیرد. انجمن وکلای مهاجرت آمریکا به وکلا توصیه می کند تا اصل را بر این بگذارند که قانون محدودیت بر این افراد اعمال نمیشود مگر خلاف آن اعلام شود.
 
پرونده ی نامزدی من در دست اداره ی مهاجرت است. آیا من باید مدرک خاصی برای اثبات رابطه نشان دهم؟
 خیر. همینکه یک شهروند آمریکا برای ویزای نامزدی شما اقدام کرده است مدرک مستدلی برای اثبات اصیل بودن رابطه بین شما و نامزدتان است. جای نگرانی برای افرادی که درخواست ویزای نامزدی کرده اند وجود ندارد.
 
در حال حاضر در آمریکا دانشجو هستم. آیا می توانم به خارج از آمریکا سفر کنم؟
 بله. قانون صریحا اعلام کرده است که این محدودیت به افرادی که دارای پذیرش معتبر از دانشگاههای آمریکا هستند اعمال نمیشود. اما آنچه که باید به آن توجه شود این است که چنانچه ویزای یکبار ورود دارید خروج از آمریکا در حال حاضر پر ریسک تر از همیشه خواهد بود.
 
من سیتی زن آمریکا هستم. آیا می توانم برای پدر و مادرم که ساکن ایران هستند درخواست ویزای توریستی بدهم؟ قصد درخواست سیتیزنی را برایشان ندارم.
 بله. شما می توانید برای والدین درخواست ویزای توریستی نیز بدهید. مدارک عرفی که سفارت درخواست می کند نشان دهنده ی وجود رابطه بین شما و والدینتان خواهد بود.
 
در حال حاضر در آمریکا دانشجو هستم. لطفا بگویید چه مدارکی برای اثبات رابطه بین من و والدینم نیاز است اگر که پدر و مادرم بخواهند درخواست ویزای توریستی بدهند؟
 توصیه ی ما این است که هرچه مدرک بیشتر، بهتر! مطمئن شوید که کپی شناسنامه ها به همراه ترجمه ی انگلیسی را به همراه دارند. این شاید یکی از بهترین مدارکی است که نشان میدهد شما فرزند آنها هستید. علاوه بر این اگر همچنان دارای حساب مشترکی با پدر و مادرتان هستید یک کپی از گردش حساب را ضمیمه کنید. مطمئن شوید پدر یا مادرتان از محل دانشگاه تحصیلتان اطلاع دارند (اسم دانشگاه، شهر، ایالت، رشته  و مقطع تحصیلی شما) همچنین می توانید یک کپی از گواهینامه ی آمریکا یا کارد دانشجویی تان را برای پدر و مادرتان بفرستید تا همراه خود به سفارت ببرند.
 
حال با وجود این حکم جدید تکلیف چیست و چطور می توانیم مطمئن شویم که نیاز به اثبات رابطه داریم یا خیر؟
 در حال حاضر و بدون راهکارهای رسمی ارائه شده از طرف مقامات دولت هیچ حدس و گمانی صحیح نخواهد بود. تا زمانی که دستورالعمل دقیق از جانب وزارت خارجه و اداره ی امنیت مرزی بدست عموم نرسد نمی توان بطور قطع از تغییری سخن گفت. امیدواریم بتوانیم بزودی با آپدیت جدید به رفع ابهامات بپردازیم. 
 
 
 
 
 

 

غزال مهرانی

وکیل رسمی مهاجرت از ایالت میشیگان

www.mehranilaw.com

 



شعب اخذ رای انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده
برای مشاهده آدرس دقیق، ابتدا بر روی ایالت خود زوم کنید و سپس روی آیکون قرمز داخل ایالت کلیک کنید








داده های نقشه از وبسایت Iranelection می باشد
برای عضویت در فیسبوک ایرانیان امریکا به اینجا مراجعه کنید

 

 

 
 
سازمان فرهنگی - اجتماعی
ایرانیان مقیم امریکا

 
سازمان فرهنگی اجتماعی ایرانیان مقیم امریکا یک کمپانی خصوصی ولی وابسته به قوانین ایالات متحده می باشد که در زمینه ارائه خدمات شهروندی به ایرانیان مقیم در امریکا فعالیت می کند.  کاربران محترم می توانند در مورد سوالات و مشکلات خود در خصوص زندگی، کار، تحصیل و مهاجرت به امریکا با ما تماس بگیرند.
خدمات سازمان، شامل خدمات وکالتی برای مهاجران، خدمات دانشگاهی برای دانشجویان و خدمات مختلف دیگر برای کار و زندگی در امریکا می باشد.

ایمیل:  [email protected]
تلفن: 9292603377
پیغام مستقیم به مسنجر: (اینجا کلیک کنید)