ویزاهای مهاجرتی
عضویت
images/iacf9.jpg_(1) (3).jpg




Image result for immigrstion



برخلاف بسیاری از کشورهای دیگر، مهاجرت به امریکا فرایندی بسیار پیچیده و زمانبر است که اراده و صبر و حوصله فراوانی را می طلبد ولی با این حال با در نظر گرفتن این که بیش از 40 میلیون مهاجر در امریکا زندگی می کنند می توان دریافت که مهاجرت به امریکا کاری است ممکن به شرط آنکه فرایند انجام آن به صورت صحیح و قانونی انجام پذیرد.
در کل افرادی که قصد دارند به امریکا مهاجرت کنند ابتدا برای ورود به امریکا باید یک ویزای مهاجرتی دریافت کنند و سپس بعد از ورود به امریکا مراحل دریاف اقامت دائم این کشور را دنبال نمایند. در حالتی دیگر برخی افراد ابتدا با ویزاهای غیر مهاجرتی مانند ویزای تحصیلی یا توریستی وارد امریکا می شوند و سپس بر اساس اینکه واجد شرایط چه نوع اقامتی باشند تقاضای اقامت دائم می نمایند. برای جزییات بیشتر در مورد ویزاهای غیر مهاجرتی به اینجا مراجعه نمایید

در کل مهاجرت به امریکا به پنج دسته اصلی مهاجرت خانوادگی، مهاجرت کاری، مهاجرت سرمایه گذاری، مهاجرت از طریق لاتاری و مهاجرت از طریق پناهندگی تقسیم می گردد هرچند راههای دیگری نیز وجود دارد که معمولا بسیار محدود هستند و شرایط خاصی را نیازمند می باشند. به عنوان مثال استعداد های درخشان یا ازدواج با یک فرد سیتیزن امریکا و یا کودکانی که از طرف شهروندان امریکایی به سرپرستی گرفته می شوند. از آنجایی که بیشتر مهاجران اقامت خود را از طریق 5 مسیر اصلی مذکور کسب می کنند ما در این مقاله که توسط کارشناسان مهاجرت سازمان ایرانیان مقیم امریکا تهیه شده است به بررسی جزییات این 5 راه می پردازیم


1- مهاجرت از طریق خانواده:

فردی که سیتیزن امریکاست می تواند برای فامیل درجه یک خود یعنی پدر و مادر، فرزند، خواهر و برادر و نیز همسر خود تقاضای اقامت بکند. در حالی که فردی که گرین کارت امریکا را دارد ولی هنوز سیتیزن نشده است فقط می تواند برای همسر و فرزندش -  که هنوز ازدواج نکرده است - تقاضای اقامت بکند. در این نوع اقامت، شخصی که مقیم امریکا است اصطلاحا اسپانسر خانوادگی فرد مهاجر نامیده می شود و می بایست تقاضای خود را با پر کردن فرم I-130 به سازمان مهاجرت امریکا ارسال نماید.
برای اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت خانوادگی به اینجا مراجعه نمایید

2- مهاجرت از طریق اشتغال

سازمان مهاحرت امریکا به کارفرمایان این امکان را داده است که برای برخی افراد خارجی که در زمینه های شغلی خاصی تخصص دارند تقاضای اقامت بدهند. افراد با مدارک تحصیلی خارجی و سابقه کار خارج از امریکا می بایست مدارک تحصیلی خود را توسط موسسات مخصوصی در امریکا مورد ارزشیابی قرار دهند تا ابتدا معلوم شود که آیا تحصیلات آنها هم تراز با تحصیلات افراد مشابه در امریکا می باشد یا نه. سپس، به جز چند رشته محدود، اکثر رشته های تحصیلی توسط سازمان کار امریکا بررسی می گردند تا معلوم گردد، تخصص فرد متقاضی در زمان تقاضا مورد نیاز امریکا هست یا نه. در صورتی که سازمان کار امریکا اعلام کند که به این تخصص نیاز دارد، کارفرما می تواند برای فرد مذکور تقاضای اقامت بکند که در این صورت کارفرما به عنوان اسپانسر شغلی فرد مهاجر نامیده می شود و می بایست تقاضای خود را با پر کردن فرم -140 به سازمان مهاجرت امریکا ارسال نماید.  در شرایطی خاص سازمان مهاجرت امریکا این امکان را به فرد متقاضی می دهد که بتواند خود اسپانسر شخصی خود باشد.
برای اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت شغلی به اینجا مراجعه نمایید

3- مهاجرت از طریق لاتاری

همه ساله سازمان مهاجرت امریکا به 50 هزار نفر از سراسر جهان، به صورت قرعه کشی اقامت دائم اعطا می کند. فقط چند کشور اجازه شرکت در این قرعه کشی را ندارند چرا که این کشورها در 5 سال اخیر بیش از 50 هزار شهروندشان اقامت امریکا را دریافت کرده اند. ایرانیان بسیاری همه ساله از این طریق جواز اقامت در ایالات متحده را دریافت می کنند. بزرگترین مزیت این روش این است که کاملا رایگان است و هرکسی می تواند شخصا و به صورت آنلاین برای این نوع از اقامت تقاضا دهد.
برای اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت از طریق لاتاری به اینجا مراجعه نمایید


4- مهاجرت از طریق سرمایه گزاری

افرادی که بتوانند 1 میلیون دلار در امریکا سرمایه گزاری کنند به طوری که با سرمایه گزاری آنها، حداقل 10 نفر صاحب اشتغال گردند می توانند اقامت دائم ایالات متحده را از طریق ویزای EB5 دریافت نمایند. میزان سرمایه گزاری در برخی شرایط متفاوت خواهد بود. به طوری که در برخی مناطق روستایی یا در ایاتهایی که میزان بیکاری در آنها از 150% میزان متوسط کشور بالاتر است، مبلغ مورد نیاز برای سرمایه گزاری 500 هزار دلار خواهد بود. فرد متقاضی بلافاصله پس از سرمایه گزاری، یک گرین کارت موقت دریاف خواهد کرد تا وارد امریکا شده و بیزنس خود را شروع کند. پس از آغاز به کار بیزنس در امریکا، گرین کارت دائم به وی اعطا خواهد شد
برای اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت از طریق سرمایه گزاری به اینجا مراجعه کنید


5- مهاجرت از طریق پناهندگی

افرادی که به واسطه اعتقاداتشان اعم از مذهب، گرایش جنسی، ملیت، تفکرات سیاسی اجتماعی، عضویت در گروههایی خاص، نژاد و سایر موارد با خطر مرگ در کشورشان مواجه هستند می توانند برای اقامت دائم ایالات متحده برای خود و خانواده درجه اولشان تقاضا نمایند. اگر فرد متقاضی در زمان ثبت تقاضای خود در امریکا حضور داشته باشد به وی عنوان Assylum و اگر خارج از امریکا باشد به وی عنوان Refugee داده خواهد شد.
برای اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت از طریق پناهندگی به اینجا مراجعه  نمایید.


لازم به ذکر است که همه ساله برای تمام ویزاهای مذکور، از طرف سازمان مهاجرت امریکا محدودیتهایی تعیین می گردد که بیشتر به خاطر ملیت متقاضیان می باشد. بدین معنی که متقاضیان مختلف بر اساس کشور تابعیتشان در گروههای خاصی قرار می گیرند. اگر تعداد متقاضیان ویزا از تعداد تعیین شده بیشتر باشد، به تقاضای متقاضیانی بیش از ظرفیت، بر اساس زمانی که تقاضای آنها ثبت شده است رسیدگی خواهد شد. به این زمان تقاضا اصطلاحا تاریخ اولویت یا Priority Date می گویند.




دیدگاه‌ها  

+2 #3 سيا مك 1395-11-22 04:45
با سلام
در رديف مهاجرت از طريق خانواده در اخر پراگراف نوشته ايد
براي اطلاعات بيشتر به اينجا مراجعه كنيد
به كجا بايد مراجعه كنيم لطفا راهنمايي فرماييد
+1 #2 حسینی 1395-06-05 19:26
سلام. میخواستم ببینم حداقل سرمایه گذاری برای آمریکا چه میزان می باشد.
و آیا امکان تعویض ملک یا مبادله نیز وجود دارد؟
+99121962182
-1 #1 Hossein Farahmand 1395-06-04 00:32
سلام. من دانشجو هستم و با ويزاي تحصيلي در آمريكا هستم.
٤سال ميشه كه اينجا هستم و ميخواستم واسه گرين كارت اقدام كنم. هيچ كدوم از شرايط بالا رو هم ندارم. آيا راه ديگري هم وجود دارد؟
پ. ن. من يك دوست دختر آمريكايي دارم.

برای نظردهی وارد حساب کاربری خود شوید

 

 

 
 
سازمان فرهنگی - اجتماعی
ایرانیان مقیم امریکا

 
سازمان فرهنگی اجتماعی ایرانیان مقیم امریکا یک کمپانی خصوصی ولی وابسته به قوانین ایالات متحده می باشد که در زمینه ارائه خدمات شهروندی به ایرانیان مقیم در امریکا فعالیت می کند.  کاربران محترم می توانند در مورد سوالات و مشکلات خود در خصوص زندگی، کار، تحصیل و مهاجرت به امریکا با ما تماس بگیرند.
خدمات سازمان، شامل خدمات وکالتی برای مهاجران، خدمات دانشگاهی برای دانشجویان و خدمات مختلف دیگر برای کار و زندگی در امریکا می باشد.