منوی مطالب زندگی در امریکا
عضویت
images/iacf9.jpg_(1) (3).jpg

س : چرا میخواهید به ایالات متحده آمریکا سفر کنید ؟
ج : برای دیدن فرزندم ویا به منظور گردشگری میخواهم به آمریکا بروم

س : آیا شما قبلا در آمریکا بودید / زندگی کردید ؟
ج : جواب صحیح بدهید : بله یا خیر
نکته : اداره کنسولی میتواند برای تایید، این جواب را بررسی کند.

س : آیا شما فامیل/خویشاوندانی دارید که در ایالات متحده آمریکا زندگی میکنند ؟ اگر بله چه کسانی ؟
ج : جواب صحیح بدهید بله یا خیر . (دخترم / پسرم در آن جا زندگی می کنند ). اگر خویشاوندانی دیگری دارید که  در آمریکا زندگی میکنند ذکر کنید.

س : چه کسی میخواهد سفر شما را ساپورت کند؟
ج :دخترم / پسرم (یا هر شخصی که ساپورت مالی می کند)

س : شما در کجای آمریکا خواهید ماند ؟
ج : ما در خیابان…. شهر…. ایالت...و کد پستی... خواهیم ماند.
نکته : آدرس را به خاطر بسپارید . این آدرس حتما برای درخواست ویزای شما لازم میباشد.

س : شغل پسر / دخترتان چیست ؟
ج : پسر / دختر من برای یک کمپانی به نام ... کار میکنند.
نکته : اسم کمپانی را به خاطر بسپارید . مدارک استخدام و دیگر مدارکی که مربوط به اشتغال میباشد را در صورت پرسیدن نشان دهید .

س : درآمد دختر / پسر شما چقدر است ؟
ج : جواب صحیح بدهید. درآمد دختر / پسر من سالانه .... $ میباشد.
نکته : اسناد و مدارک مالی را جهت تایید جواب هایتان به همراه داشته باشید.
جواب هایتان باید با مقدار ارائه شده در درخواست ویزا مطابقت داشته باشد.

س : عروس یا داماد شما چه کاره هست ؟
ج : جواب صحیح بدهید . ( عروس یا داماد من برای کمپانی .... کار میکند یا در دانشگاه ...... درس میخواند و یا خانه دار است).
نکته : فقط زمانی بگویید که آنها تحصیل میکنند که  که ویزای تحصیلی داشته باشند

س : چه کسی هزینه تحصیل داماد / عروس شما را پرداخت میکند ؟
ج :عروس / دامادمن هزینه تحصیل خود را  خودشان پرداخت می کنند. او میتواند تمامی مخارج ما را علاوه بر مخارج تحصیلی خودش و همسرش را پرداخت کند.
تذکر : اطمینان حاصل کنید که مدارک و اسناد شما به طور واضح نشان میدهد که هزینه تحصیل و همچنین هزینه سفر شما برای پسر / دختر شما امکان پذیر باشد.

س  : برای چه مدتی پسر / دختر شما در ایالات متحده بوده است ؟
ج  : دختر / پسر من در ایالات متحده برای مدت … سال زندگی کرده است.

س :دختر / پسر شما و یا عروس / داماد شما از کدام نوع ویزا استفاده میکنند ؟
ج : پسر / دختر من از ویزای ....../...... استفاده میکنند.
تذکر : نام و شماره ویزا را به خاطر بسپارید.

س : آیا پسر / دختر شما در ایالات متحده تحصیل کرده است ؟کجا؟
ج : جواب صحیح بدهید :بله یا خیر. اگر بله جزئیات دانشگاه و غیره را ذکر کنید.
تذکر : در مورد جزئیات دانشگاه آماده باشید(جزئیات دانشگاه را آماده کنید) در چه رشته ای تحصیل کرده اند و ...

س : دختر / پسر شما با چه نوع ویزایی وارد ایالات متحده شده است ؟
ج : جواب صحیح بدهید. به طور مثال :اگر آنها ابتدا با ویزای دانش آموزی آمدند و بعدا به ویزای کاری تغییر دادند بگویید.
تذکر : اداره کنسولگری میتواند برای تایید، این جواب ها را بررسی کند. پس همیشه حقیقت را بگویید.

س : آیا دختر / پسر شما متاهل است ؟
ج : بله یا خیر.

س : آیا دختر / پسر شما فرزند دارند ؟
ج : بله یا خیر (در صورتی که دختر یا عروس شما باردار باشد اطلاع دهید)
تذکر : اگر مطمئن نیستید بگویید حدس میزنم که باردار نیست.

س : آیا همسرتان شما را در سفر  همراهی خواهد کرد ؟
ج : جواب صحیح بدهید . ( بله همسرم مرا همراهی خواهد کرد.)

س : اگر فردی به تنهایی به ایالات متحده سفر کند ممکن است از وی بپرسند که چرا به تنهایی سفر می کند ؟ ویا چرا همسرش او را همراهی نمیکند ؟
ج : اگر همسر شما فوت کرده یا طلاق گرفته اید بگویید در غیر این صورت دلیل تنها سفر کردن خود را شرح بدهید . ( شوهر من بعلت بیماری نمیتواند از کشور خود خارج شود و به ایالات متحده برود. )

س : چه زمانی در نظر دارید سفر کنید ؟
ج : (ما در نظر داریم که در ماه ..... سفر کنیم )

س : چرا میخواهید در آن زمان سفر کنید ؟
ج :پسر / دختر من برنامه ریزی کرده است که در آن دوره زمانی از کارش مرخصی بگیرد.

س : در ایالات متحده چه میخواهید انجام دهید ؟
ج : ما میخواهیم از مکان های جالب آن جا دیدن کنیم مثل :(نام چند تا از مکان های توریستی را ذکر کنید ) disneyland , niagara     ومیخواهیم با دختر / پسرمان ویا با عروس یا دامادمان وقت بگذرانیم .
نکته : مطمئن باشید که این جواب با جواب سوال قبلی مطابقت داشته باشد. مثلا اگر در ژانویه به امریکا مسافرت می کنید نمی توانید بگویید برای دیدن نیاگارا می روم چون پارک آبشار نیاگارا در زمستان تعطیل است.

س : آیا بلیط های خود را رزرو کرده اید؟
ج : بله رزرو کرده ام .

س : آیا بلیط هوایی برگشت وبیمه سلامت و ... را به همراه دارید ؟
ج : پسر / دخترمان بعد از اینکه ویزا را دریافت کنیم آن ها را آماده میکند.

س : انتظار دارید مخارج این سفر چه قدر شود ؟
ج : اطلاع زیادی از هزینه ها ندارم و پسر / دخترم حامی این سفر خواهد بود .
نکته : هرگز نگویید که شما میتوانید قسمتی / کمی / همه ی پول را پرداخت کنید.

س : آیا قبلا در خارج از ایران بوده اید ؟
ج : جواب صحیح بدهید . بله یا خیر
نکته :  اگر قبلا در خارج از ایران بوده اید آماده باشید تا به سوالاتی در مورد سفر قبلی خود پاسخ دهید.

س : آیا این اولین سفر شما به ایالات متحده است ؟
ج : جواب صحیح بدهید . بله یا خیر
نکته : اداره کنسولگری میتواند پاسخ شما را بررسی کند.پس حقیقت را بگویید.اگر قبلا به ایالات متحده سفر کرده اید آماده باشید تا به سوالاتی در مورد سفر قبلی خود جواب بدهید .

س :برای چه مدتی در ایالات متحده خواهید ماند ؟
ج : ما میخواهیم به مدت چند ماه در ایالات متحده بمانیم برای مثال 6 ماه.

س :آیا نمیتوانید سفر خود را زود تر به اتمام برسانید؟چرا میخواهید برای چنین مدت طولانی در آنجا بمانید ؟
ج :چیز های زیادی برای بازدید در ایالات متحده وجود دارد و با توجه به سن ما نمیتوانیم از همه ی ان ها بازدید کنیم.(اگر در فصل تابستان برویم) میخواهیم که برگریزان پاییز را در اواخر سفرمان ببینیم. اگر برای مدت 6 ماه بمانیم خواهیم توانست از مناظر زیبای طبیعی بازدید کنیم و با پسر / دخترمان یا عروس / دامادمان وقت بگذرانیم.
نکته : اگر فکر میکنید آن ها (اداره کنسولگری) ممکن است درخواست شما را رد کنند، جمله آخر درباره مدت زمان سفر را کوتاهتر بگویید

س :ضمانت شما برای برگشت چه خواهد بود ؟
ج :من در اینجا (ایران ) خانواده و دارایی دارم  پس قطعا برمیگردم.(تمام دلایل را ارئه کنید . اگر در ایران فرزندان و یا نوه های دیگری دارید حتما بگویید.اگر شغلی دارید و یا یک شرکتی را اداره میکنید آن را بگویید.اگر در ایران شخصی وجود دارد که به شما وابسته است حتما بگویید.(مانند :فرزند کوچکتر یا والدین مسن و ...)
نکته :برای این سوال آماده باشید.برای اثبات آن مدارکی به همراه داشته باشید.عکس هایی از فرزندان یا نوه های خود را به همراه داشته باشید.(فقط ان هایی در ایران هستند.)

س :دختر / پسرتان را برای آخرین بار چه زمانی دیدید؟
ج : ما آخرین بار پسر / دخترمان را بار آخر که در تاریخ ....... به دیدنمان آمده بودند دیدیم.
نکته : اداره کنسولگری میتواند برای تایید،  این جواب را بررسی کند.

س :دختر / پسر شما برای آخرین بار چه زمانی به ایران سفر کردند ؟
ج :دختر /پسرمان برای آخرین بار ماه / سال گذشته به ایران سفر کردند.
نکته : اداره کنسولگری میتواند برای تایید  این جواب را بررسی کند.

س :دختر / پسر شما برای سفر بعدی به ایران  چه زمانی را برنامه ریزی کرده است ؟
ج :دختر / پسر من ممکن است سال بعد و شاید حتی بعد از آن به ایران سفر کند.آن ها فعلا برنامه ریزی نکرده اند.
نکته : نگویید که آن ها امسال به ایران سفر خواهند کرد در این صورت افسر ویزا ممکن است به شما بگوید که شما میتوانید با آن ها به جای امریکا در ایران ملاقات کنید.

س :در کجای ایران زندگی میکنید؟
ج : ما در  ......... ایران زندگی میکنیم.

س :شغل شما چیست ؟ محل کار شما کجاست ؟
ج :جواب صحیح بدهید. اگر بازنشسته هستید بگویید.

س :مشخصات و ویژگی های شغل شما چیست ؟
ج :جزئیات شغلتان را  مسئولیت هایتان را و ... را بگویید.

س : چقدر حقوق میگیرید / درآمد سالانه شما چقدر میباشد ؟
ج : جواب درست با جزئیات کامل بدهید. لازم نیست در آمد خود را به دلار تبدیل کنید
نکته :مدارک و اسناد مالی را برای حمایت از جواب هایتان به همراه داشته باشید.

س :اگر شما کار میکنید پس ممکن است این سوال از شما پرسیده شود : آیا شما مرخصی گرفته اید ؟
ج : بله من در سال های گذشته به طور کلی 6 ماه مرخصی گرفته ام .

س :درآمد شما برای تامین مخارج مسافرت بین المللی کافی نیست.چه برنامه ریزی دارید ؟
ج : پسر / دختر من از سفر من حمایت میکند.او تمام مخارج من را در این سفر بر عهده خواهد گرفت.
نکته: مدارک و اسناد مربوط و مناسب را به همراه داشته باشید .

س : اگر شما شرکتی را اداره میکنید ممکن است از شما سوال شود که چه کسی در مدت زمان نبود شما از شرکت و کسب و کار شما مراقبت خواهد کرد ؟
ج :(من یک شخصی را انتخاب کرده ام که در مدت زمان  نبود من از شرکتم مراقبت کند) یا (خانواده من از شرکتم مراقبت خواهد کرد . )

س :چه زمانی بازنشسته شدید ؟
ج :جواب صحیح بدهید. (من در سال .../ماه ... بازنشسته شدم ).

س : چقدر حقوق بازنشستگی دریافت میکنید ؟
ج : درست جواب بدهید . (من سالانه .... ریال حقوق دریافت میکنم.)

س :شما در ایران چه دارای هایی دارید ؟
ج : دارایی های من اینها هستند:یک خانه یا دو تا مغازه و ... .
نکته : اگر شما دارایی های ثابتی در ایران دارید در طول مصاحبه بگویید.چون به عنوان دلیلی برای برگشت دیده خواهد شد .

س : در مدت زمان نبود شما چه کسی از دارایی هایتان مراقبت خواهد کرد ؟
ج : ما با خویشاوندان/دوستان ملاقات داشتیم که در مدت زمان سفر ما به ایالات متحده از دارایی ما مراقبت کنند.

س : آیا میتوانم کارت بیزینس /سفر شما را ببینم ؟
ج : اگر کارت را به همراه دارید نشان دهید .اگر نه بگویید من کارت ندارم.

س :آیا شما کارت اعتباری دارید؟
ج :جواب صحیح بدهید. بله یا خیر.اگر بله، نشان دهید.

س :آیا در آمریکا مشغول به کار خواهید شد ؟
ج : نخیر من فقط به خاطر گردش میروم. من هیچ قصد یا دلیلی برای کار در ایالات متحده ندارم.

س :شما چند تا فرزند دیگر دارید ؟و آن ها کجا هستند؟ چه کار میکنند؟ آیا آن ها ازدواج کرده اند ؟
ج :جواب صحیح بدهید. (من ....فرزند دارم.دختر / پسر دیگر من ازدواج کرده است. او در ایران زندگی میکند و آن ها … فرزند دختر / پسر دارند.
نکته :اگر بچه های دیگرتان در ایران زندگی میکند و فرزند دارد حتما اشاره کنید.

س :تاریخ تولد دختر / پسر شما کی میباشد ؟
ج :جواب صحیح بدهید

س :سالگرد ازدواج پسر/ دختر شما چه زمانی میباشد ؟
ج :جواب صحیح بدهید
نکته :شما بهتر است چند قطعه عکس از عروسی دختر / پسرتان به همراه داشته باشید.

س :میتوانید راه ها و جزئیات تماس و ارتباط دختر / پسرتان را به من بگویید ؟
ج :شماره تلفن و آدرس ایمیل را بدهید.
نکته :این موارد را به خاطر بسپارید. مطمئن باشید که جواب های شما با جزئیات داده شده در مدارک واسناد ویزا مطابقت داشته باشد.



برای نظردهی وارد حساب کاربری خود شوید

 

 

 
 
سازمان فرهنگی - اجتماعی
ایرانیان مقیم امریکا

 
سازمان فرهنگی اجتماعی ایرانیان مقیم امریکا یک کمپانی خصوصی ولی وابسته به قوانین ایالات متحده می باشد که در زمینه ارائه خدمات شهروندی به ایرانیان مقیم در امریکا فعالیت می کند.  کاربران محترم می توانند در مورد سوالات و مشکلات خود در خصوص زندگی، کار، تحصیل و مهاجرت به امریکا با ما تماس بگیرند.
خدمات سازمان، شامل خدمات وکالتی برای مهاجران، خدمات دانشگاهی برای دانشجویان و خدمات مختلف دیگر برای کار و زندگی در امریکا می باشد.

ایمیل:  [email protected]
تلفن: 9292603377
پیغام مستقیم به مسنجر: (اینجا کلیک کنید)

 
به اینستاگرام ما بپیوندید